Voedingsadvies

 

De eerste stap naar een nieuw slank leven is beseffen wat je oude leefgewoonten inhouden. Het is algemeen bekend dat overgewicht in de meeste gevallen ontstaat door een slecht leefpatroon en de gewenning hieraan.

Body & Balance doet absoluut niet aan tijdelijke oplossingen en crashdiëten. Wel biedt Body & Balance een combinatie aan van mental coaching, training, lifestyle coaching, supplementen en een goed vol te houden ‘eetpatroon’. Door gebruik te maken van gezond en verantwoord voedsel en regelmatig te eten verhoog de stofwisseling en val je zonder honger af. Dit natuurlijk geheel afhankelijk van jouw inzet en bereidheid tot bewegen. Ik van Body & Balance begeleid, motiveer en ondersteun je wekelijks en noteer nauwkeurig jouw voortgang.

De Body & Balance methode is geen symptoombestrijding, maar pakt de oorzaak van overgewicht aan en jou wordt een nieuw en gezond leefpatroon aangeboden. Ik leer je omgaan met jouw valkuilen en bied jou de mogelijkheden om voor eens en altijd zelf te bepalen wat jij de rest van je leven wilt wegen!