PHP

 

Hormonen…de ‘missing link’!

Iedereen herkent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen of mannen met een zwembandje of bierbuik. Twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt o.a. ook voor een disbalans in iemands vetopslag.

PHP maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te beïnvloeden, door op een natuurlijke wijze het weer in balans brengen van hormonen. De hormonen die van belang zijn, zijn als volgt; insuline, cortisol (stresshormoon), schildklier, groeihormoon, oestrogeen of testosteron.

Door het meten van 12 verschillende huidplooien verspreid over het lichaam en het invullen van een vragenlijst worden de verhoudingen tussen de verschillende hormonen weergegeven. Met behulp van een volledig op jouw persoonlijke hormonale profiel afgestemd voedings-, trainings- en supplementen advies kan je werkelijk spectaculaire resultaten bereiken.

PHP is een revolutionaire methode waarmee je je zowel vitaler als jonger zult gaan voelen en tegelijkertijd vet kunt verliezen op jouw specifieke probleemgebieden!