Mylogenics

 

Behandeling van de oorzaak van jouw blessure!

Het doel van Mylogenicstm is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verklevingen in spieren, zenuwvezels en bloedvaten.

Mylogenicstm is geschikt voor iedereen; van atleet of zakenman tot huisvrouw.

Deze techniek is geschikt voor het behandelen van een breed scala aan klachten waaronder: RSI, whiplash klachten, hoofdpijn, hernia, liesklachten, (lage) rugklachten, bekkeninstabiliteit, nekpijn, tenniselleboog, knieblessures, heupklachten, schouderklachten, enkelproblemen, achillespees ontsteking, onderbeen blessures, pees ontsteking, polsblessures, bovenbeen blessures, frozen shoulder, slijmbeursontstekingen, handblessures, jumpers knee, voetpijn, stijfheid, shin split, slapende arm en meer…..

Mylogenicstm is een veilige manier van behandelen, kent geen bijwerkingen en levert snel zeer goede resultaten. Meer dan 90% van de cliënten ervaart direct verbetering!

Vanwege de grote effectiviteit duren de behandelingen relatief kort, namelijk gemiddeld tussen de 15 en 25 minuten.

Afhankelijk van de aard en ernst van de klacht zijn tussen de 2 à 10 behandelingen noodzakelijk. Echter is een éénmalige behandeling geen uitzondering voor chronische klachten.

Wil je meer weten over de behandelmogelijkheden voor jouw blessures en pijnklachten? Gebruik het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!