Home

Geplaatst op Geplaatst in Geen categorie, Home

Voel jij je tiptop? Ben je tevreden met je figuur? Ben je zo fit als je zou willen of moeten zijn? Ben je mentaal nog net zo alert als vroeger? Spring je ’s ochtends fluitend uit je bed, of laat je je met tegenzin eruit rollen? Hoe gemotiveerd ben jij om iets nieuws aan te pakken?

Body & Balance richt zich op een ieder die zich goed wilt voelen. Of dat nou is door beter in shape te komen, af te slanken, gezonder te leven, in beweging te komen, lichamelijke klachten te verhelpen, te ontstressen….er is veel mogelijk!

Door middel van persoonlijke begeleiding wil ik er voor 100% voor je zijn en wil ik je nuttige en leerzame adviezen geven. Hiervoor put ik uit persoonlijke ervaringen en heb ik aan professionele opleidingen en trainingen deelgenomen om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Heb jij een specifiek doel voor ogen? Laat mij je helpen!!!

Met sportieve groet,

Angelique Ammerlaan